Společnost CTP se stala generálním partnerem yourchance pro roky 2018-20

Společnost CTP a yourchance o.p.s. 19.2.2018 podepsaly smlouvu o tříleté spolupráci na projektu Začni správně. Jedná se o integrační projekt pro mladé lidi odcházející z dětských domovů a pěstounské péče. Díky této spolupráci bude už počátkem příštího roku projekt dostupný ve všech regionech, to znamená, že každý člověk z uvedené cílové skupiny bude mít ve své oblasti pobytu doprovázejícího koordinátora, který má za úkol zmapovat jeho potřeby, navrhnout postup řešení dané životní situace a být k dispozici v následujícím období. Hodnotnou součástí projektu je i mentoringový program a různé formy přímé pomoci. Aktuální regiony, kde působí samostatní koordinátoři jsou kraje Jihomoravský,  Olomoucký, Ústecký a Praha. Mezi prvními, kde yourchance rozšíří svou působnost jsou kraje Moravskoslezký, Zlínský, Karlovarský a Středočeský.

Partnerství bylo oficiálně oznámeno 20.2.2018 na 4. dobročinném plese yourchance, který se konal v krásném prostředí paláce Žofín pod záštitou starosty Prahy 1, Ing. Oldřicha Lomeckého. Ředitel marketingu CTP, Júliu Hájek, předal do rukou zakladatelek yourchance, Jany Merunkové a Gabriely Křivánkové plaketu dokládající právě navázanou spolupráci.